Winkelwagen

Accu


>> Klik hier voor accu's

Eindelijk kan SimParts u een high-tech Lithium Ion accu aanbieden voor uw huidige funbuggy/buggy, ATV, UTV, motorfiets of andere Power Sports toepassingen.
De technologie van de buggy is de afgelopen 10 jaar aanzienlijk verbeterd. Wat bijna hetzelfde is gebleven is de accu-technologie. Vreemd, want een goede accu zorgt ervoor dat we met onze buggy en/of andere motorvoertuigen kunnen rijden ....
Lithium-polymeer accu's komen voort uit de ontwikkeling van accu's voor moderne draagbare apparatuur, zoals laptops, tablets etc.. Het werd ontwikkeld als een nieuw type van hoge-energie accu's (oplaadbaar) aan het eind van de twintigste eeuw. Een lithium accu is licht van gewicht, heeft een hoog vermogen en een lange levensduur, dus dit is een hoog niveau accu product.
De nieuwe lithium-ion technologie is geschikt gemaakt voor het gebruik als start accu. Het resultaat is een SHIDO LION batterij die perfect aangepast is aan het maximale vermogen en comfort voor gebruik in uw buggy en/of ander motorvoertuigen.
SHIDO LION accu's gebruiken Lithium IJzer Fosfaat(LiFeP04) als positief materiaal en grafiet(C) als negatief materiaal. Dit brengt het gebruik van top-technologie met alle voordelen, het dichtst mogelijk bij de karakteristieke gebruik van een start accu in veeleisende omstandigheden.
SHIDO LION Ion accu wordt gevormd door 4 lithium ijzer fosfaat accu cellen in serie, de accuspanning is 12.8 Volt. Dit leidt tot de hoogste voordelen voor het gebruik van buggy en andere Power Sport toepassingen.

Voordelen:
♦ 1/3 tot 1/5 lichter dan loodzuur accu
♦ Geen sulfaatafzetting, dus langere levensduur
♦ Lagere zelfontlading: langere houdbaarheid
♦ Uitstekende levensduur: meer dan 2.000 cycli (loodaccu tussen 150-300 cycli)
♦ Uitwisselbaar met loodaccu
♦ Lager brandstofverbruik
♦ Super-snel op te laden, laden tot 90% binnen 6 minuten mogelijk
♦ Geen explosiegevaar
♦ Geen onderhoud
♦ Stabiele ontlaadspanning
♦ Geen vervuiling, geen lood en geen zuur
♦ Capaciteit Indicator met drukknop

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@simparts.nl. U kunt ook de link aanklikken aan de linkerkant van deze pagina onder 'Speciaal' 'Contacteer ons'. Vul daar uw gegevens in en probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te formuleren en wij zullen uw vraag en/of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden.


 BAT_0000